Villa Selin Deluxe 2 (10472)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa konaklama süreleri
Villa Selin Deluxe 2 - Çeşme / Reisdere
Villa Selin Deluxe 2, Çeşme Reisdere bölgesinde konumlanan özel havuzlu villamızdır. Kalabalık aile grupları için ideal seçenek oluşturan villamız bahçeli olup çocuklu aileler için keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır.Çeşme mavi bayraklı plajları, bembeyaz kumsalları, sınırsız eğlence hayatı ile popüler tatil adreslerinden biridir. Özellikle yaz aylarının kavurucu sıcağından kaçmak isteyen misafirlerimiz için oldukça ideal bir seçenektir.
Villamız maksimum 9 kişi kapasiteli olup içerisinde 5 adet yatak odası ve 3 adet banyo bulunmaktadır. Giriş katta salon, mutfak, WC ve TV bulunmaktadır. Üst katta yer alan birinci yatak odası içerisinde bir adet çift kişilik yatak, ebeveyn banyosu ve klima yer almaktadır. İkinci yatak odası içerisinde bir adet tek kişilik yatak yer alırken üçüncü yatak odası içerisinde ise bir adet çift kişilik yatak ve klima bulunmaktadır. Bahçe katı içerisinde yer alan dördüncü yatak odasında bir adet çift kişilik yatak yer alırken, beşinci yatak odası içerisinde bir tek kişilik yatak bulunmaktadır.
Villa Selin Deluxe 2' nin hemen yan tarafında aynı özelliklere sahip Villa Selin Deluxe isimli villamız mevcut olup , bu iki villamızın bulunduğu konuma yakın Villa Portofino 3 Villa Portofino 4 ve Villa Lambert 1 isimli villalarımızı da inceleyebilirsiniz. Takvimlerinde müsaitlik olduğu takdirde villaları aynı anda rezervasyon yapma imkanınız bulunmaktadır.
Villamıza en yakın plaj Şifne plajıdır. Ayrıca ünlü plajlardan olan Ilıca plajına 6 km mesafede bulunmaktadır.
Önemli Not: Villamıza gelen yolun son 100 m'si hafif yokuş ve stabilize yoldur.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri

Belge Numarası: 35-1853
Müşteri yorumları - 8.57 (7 yorum)
Ev içinde havuz havlusuna, mutfak aletlerinin her birine kadar her şey düşünülmüş. Ev sahibi Selda Hanım’a çok teşekkür ederiz. Bizimle çok güzel ilgilendi. Çok memnun kaldık.
ÖZDEMİR BEY VE SELDA HANIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER KENDİLERİ ÇOK NAZİK VE YARDIMSEVERLERDİ. VİLLAYI GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİK ÇOK GÜZEL BİR TATİL GEÇİRDİK. DÜŞÜNMEDEN GİTMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM..
Çok memnun kaldık tavsiye de ederim tekrar da gelebilirim. Ev sahibine ve villasepetine teşekkürler.
Genel anlamda çok memnun kaldık, ev sahiplerimiz Selda hanım ve eşi Özdemir bey gerçekten çok ilgili ve alakalı ufak tefek sorunlar oldu ama hemen çözüm ürettiler ve çıkış yaptığımız gün taksi bulamadığımız için bizi alaçatıya kadar bıraktılar tekrar herşey için çok teşekkür ederiz, herkese tavsiye ediyoruz
Ev sahibi Selma hanım ve eşine çok teşekkür ediyoruz çok ilgili ve alakalıydılar tatilimiz boyunca yardım ve desteklerini hiç eksik etmediler bundan sonra her yıl buradayız çocuklar ve aile için mükemmel bir yer konum olarak marketlere lokantalara eczaneye çok yakın herşey için çok teşekkür ederiz
Tatilim hiç keyifli geçmedi malesef yan villada 5 kişi kalıcağıx deyip 15 kişi kalması gürültüden uyuyamadık bahçede gündüz oturamadık doğru düzgün yüzmedik çocukların çığlıkları argo konuşmaları büyüklerin bağıra bağıra konuşmaları yüzünden havuzda rahat edemedik garajdaki yerdeki demırler yüzünden araçımız otoparka girmedi bahçe ilaçlaması yoktu böçekler çok yoğundu hijyende yetersizdi arkadaki inşaat çalışması rezaletti gürültü toz sabah erkenden dozerler başlıyordu.Tek olumlu şey ev sahibi güleryüzle karşıladı.
Ev sahibinin cevabı
Değerli Misafirimiz Figen hanım ve ailesi, evimizden bu duygularla tatilinizi geçirirken yaşamış olduğunuz bu olumsuzluklara ben ve ailemde derin üzüntü duyduk. Yan villâmızda kalan misafirler bize yine Villa Sepetinden 7 kişi olarak rezervasyon yaptılar son günün akşamı izmirden misafirlerinin gelip döneceğini söylediler sonuçta sizlerin ricası üzerine kendilerine telefon açıp daha sessiz olmalarını rica ettik gece uyuyamadığınızı söylüyorsunuz ama tekrar olursa bize haber vermenizi sizden istemiştik fakat aramadınız. Sonuçta bahçeler yan yana konuşma sesleri ve 8-9 yaşında çocukların havuza girerken sesleri gelebilir yani bu gibi durumlara nasıl müdahele edebiliriz, birde garaja demirlerden giremediğinizi söylemişsiniz oysa hatırlarsanız size raylı demir kapının yoldaki kilit taşlardan dolayı yüksek kaldığını kendi aracımla dahi giremediğimi ama siz benim aracım cip yüksek girerim demiştiniz, zaten villâmızın önü park sorunu olmayan geniş bir sokaktı,bahçelere gelince evlerimiz sezona girer girmez iki defa böcek vs ilaçlama ları bahcevanimiz yapılmıştı,sonuçta villâmız 400 m2 içinde çim ve çeşitli peyzaj çiçekleri olduğundan kontrolümüz dışında böcek vs olabilliyor, Hijen yetersiz demissiniz bunu asla kabul etmiyorum çünkü 11.00 dan,16.00 a kadar detaylı temizlik yapılmaktadır, son olarak dozer çalışması demissiniz evet bende gördüm ama evimizin nerdeyse 3 blok ötesinde bir çalışma varmış tabii olmaması gerekir,bu durumdan dolayı çok haklısınız buda bizim elimizde olmayan belediyenin kontrolunda bir durum sonuçta 15 haziranda inş. yasaklari başlar diye biliyorum, yine de tüm bu talihsiz durumlar için bir dahilimiz varsa çok çok özür dileriz.Saygı ve Sevgilerimizle...
Villa sahibimiz çok sıcak kanlı cana yakın bir beyefendi. Villanın konumu market, fırın vs. yerlere yakın konumda. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.